Aanbestedingen

“Waren we maar nooit begonnen aan die aanbesteding”. Een veel gehoorde klacht bij bedrijven die deelnemen aan trajecten van Europese aanbestedingen. Er zijn strakke richtlijnen waaraan je je als inschrijvende partij hoort te houden. Aanbestedingen zijn groot, moeilijk en ondoorzichtig. Het kost veel tijd en het levert vaak niks op.

Buysse Offertespecialist begeleidt en adviseert klanten bij de inschrijving op een Europese Aanbesteding. Wij bieden de volgende diensten aan:

Advies en begeleiding bij een inschrijving

U wilt inschrijven op een interessante aanbesteding. Wij doorlopen met u samen het hele proces en richten ons op een kansrijke inschrijving. Wij nemen de regie op ons, schrijven en reviewen de inschrijving. Wij:

  • lezen het bestek kritisch door: zo wij stemmen met u af of u aan alle eisen en wensen voldoet
  • adviseren over de inhoud van een selectiedocument en de inschrijving
  • stellen vragen aan de aanbestedende dienst
  • stellen een projectteam samen en bewaken het proces
  • structureren de inschrijving
  • schrijven helder en wervend
  • reviewen de inschrijving
  • dragen zorg voor de definitieve versie van de inschrijving
Een Europese aanbesteding biedt kansen om zaken te doen met de overheid. De overheid besteedt jaarlijks ruim 60 miljard aan. Ook het bedrijfsleven besteedt steeds meer werk uit via aanbestedingen. Dat biedt veel kansen voor ondernemers.

Beoordeling van uw inschrijving

Uw inschrijving voor de aanbesteding is in de afrondende fase en zo goed als klaar. U wilt hem nog even laten controleren voordat u hem instuurt. Wij reviewen en de redigeren uw inschrijving: wij controleren uw inschrijving op volledigheid en leesbaarheid en zorgen voor een kansrijke inschrijving.

Beoordeling van oude inschrijvingen

U wilt een second opinion over uw verstuurde inschrijvingen op aanbestedingen. Wij reviewen een of meerdere oude inschrijvingen van u en vatten de aandachtspunten voor u samen. Deze kunt u bij een volgende inschrijving meenemen.

Spotten van interessante aanbestedingen

U hebt geen tijd om alle aankondigingen van aanbestedingen bij te houden maar wilt wel graag op de hoogte blijven van de voor u relevante aanbestedingen. Wij houden interessante aanbestedingen voor u in de gaten.

Wilt u meer informatie?


Diensten Aanbestedingen Offertes Subsidie Trainingen en coaching Anne-Marie Buysse Privacyreglement Contact